Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Astir Notos Hotel, Potos, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Hotelul este format din 29 camere. Fiecare cameră are un caracter personal. Diferite culori, mobilier, baie si perdele. Toate camerele sunt dotate cu facilități moderne: aer conditionat, telefon, TV prin satelit, frigider și balcon. Piscina este cu apă dulce, are o forma frumoasa de Fjord și un jacuzzi gratuit. Prosoapele pentru piscină și plajă sunt disponibile cu un cost suplimentar mic. Bucurați-vă de bufetele delicioase la restaurantul hotelului, care oferă o combinație ideală de mancaruri grecești, mediteraneene și europene care vor satisface toate gusturile. Serviciile de înaltă calitate ale hotelului Asir Notos și atmosfera sa caldă, prietenoasă va face oaspeții să se bucure de un concediu adevarat.
web: https://www.astirnotos.gr/

Facilitati Astir Notos Hotel

  • Aer conditionat Aer conditionat
  • Restaurant Restaurant
  • Sala de sport Sala de sport

Informatii Astir Notos Hotel, Potos

  • Drinks & Food


    Hotelul ofera demipensiune - mic dejun bufet (08:00-10:00) si cina (19:00-22:30) meniu, la alegere dintr-o selectie de preparate. Periodic se organizeaza seri tematice. Hotelul are un restaurant si un bar la piscina.

  • Facilitati camere


    Toate camerele disun de aer conditionat individual, TV satelit, acces gratuit la internet WIFI, telefon, frigider, seif (contra cost), balcon, baie cu cada sau dus, uscator de par. Camerele au capacitatea maxima de 2 adulti si 2 copii.

  • Facilitati hotel


    Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, acces gratuit la internet WIFI, servicii medicale (la cerere), spalatorie, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, restaurant, bar la piscina, piscina pentru adulti si copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, supravegherea copilului (la cerere). Contra cost: biliard, tenis de masa, darts, sala de fitness.

  • Localizare


    Hotelul se afla in statiunea cosmopolita Potos, la numai 250 m de plaja si de centrul statiunii.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Hotel Notos Deluxe Suites
Hotel Notos Deluxe Suites
Potos
de la
175 EUR
Alexandra Beach & Spa Rodos 4*
Alexandra Beach & Spa Rodos 4*
Potos
de la
146 EUR
Atrium Hotel - Thassos
Atrium Hotel - Thassos
Potos
de la
127 EUR