Costa del Sol - Malaga

Costa del Sol - Malaga

Costa del Sol sau in traducere "Coasta soarelui",  este o destinație care surprinde prin farmecul ei, stațiunile fiind căutate în special pentru plajele minunate cu nisip fin și ape limpezi, dar și pentru rafinamentul aparte. Este destinația ideală pentru o vacanta de vis oricand având o climă blândă și un sezon turistic care durează tot anul.

Întinsă pe mai bine de 150 km, de-a lungul coastei Andaluziei, de la Malaga până la Gibraltar, Coasta Soarelui oferă atât stațiuni turistice, cât și unele locuri încă autentice și puțin atinse de civilizație sau de agitatia urbana. Costa del Sol a atras milioane de turiști de-a lungul anilor, cu plajele ei nesfârșite, cu distracțiile prelungite și, mai ales, cu garanția că oferă ceea ce promite și numele ei si anume soare -  320 de zile însorite pe an. 

Costa del Sol înseamnă lux, glam, bună dispoziție și înainte de toate, evident, foarte mult soare - destinatia perfecta pentru o vacanta de neuitat! Iar toate astea sunt accesibile oricarui doritor, ofertele fiind variate, pentru toate buzunarele.

Fuengirola

de la 479 EUR

Catre destinatie

Benalmadena

de la 549 EUR

Catre destinatie

Marbella

de la 579 EUR

Catre destinatie

Torremolinos

Catre destinatie