Israel

Israelul este un loc uimitor in care noul se intalneste cu vechiul iar spiritualul se impleteste cu materialul.

Anual, Israelul gazduieste peste un milion de turisti.Taramul sfant ascunde peisaje deosebite, mirosuri exotice ce se imbina placut cu amestecul de sunete facand astfel ca Israelul sa fie unic.

Iubitorii de cumparaturi se pot destinde in pietele in aer liber. Drmurile pietruite ale Ierusalimului aflate in Orasul Vechi te vor fermeca. Indiferent de ce atractii turistice vei vizita, Israelul iti va lasa o amintire placuta. Printre atractiile de neratat se numara si: Locurile crestine din Galileea, Ierusalimul, Betleemul, Tel Aviv, si multe alte locuri populare. Tel Aviv este un loc viu, modern si colorat, cu plaje si peisaje superbe ce print-o atmosfera tanara si armonioasa uimeste fiecare turist.

Cu o multitudine de locuri frumoase Israelul merita toate eforturile pentru a-l vizita. Locuri pline de farmec veti gasi in Golan Heights si Rosh Hanikra, dar si in Eliat, Marea Moarta si Masada. Capitala Israelului, Ierusalimul este considerat de multi turisti bijuteria coroanei cand vine vorba de calatorii in minunata tara, Israel.

Bucura-te din plin de frumusetea taramului, Israelul iti va oferi cele mai frumoase experiente!

Simte-te in largul tau in locurile unice din Tara Sfanta!

Circuite Israel

de la 436 EUR

Catre destinatie

Bethlehem

de la 639 EUR

Catre destinatie

Tel Aviv

de la 670 EUR

Catre destinatie

Toate destinatiile

Catre destinatie